INVITATIE PARTICIPARE EVENIMENT "Ius Danubius – Tanara Dunare" ORGANIZAT DE ASOCIATIA VALAHIA TRANSALPINA IN JUDETUL CALARASI

In cadrul Proiectului transfrontalier "Arta Activa pentru un Turism Atractiv - ARTOUR, "(RO BG 368) avem placerea sa va invitam, in perioada 20 - 22 Septembrie 2019, sa participati la un Festival de Muzica si Dans in Calarasi, judetul Calarasi , ale carui evenimente, sunt preconizate sa se desfasoare in Parcul Dumbrava, astfel:

            Vineri 20 Septembrie 2019, de la ora 13.00 la ora 15.00

            Sambata, 21 Septembrie 2019, de la ora 10.00 la ora 12.00

            Duminica 22 Septembrie 2019, de la ora 10.00 la ora 12.00

Programul detaliat pe ansambluri si artisti individuali va fi disponibil cu 24 ore  inainte de spectacolul fiecarei zile

 

poza pt filme  film 17-09-19 
poza pt filme film 18-09-19
poza pt filme film 19-09-19

 

 

 

“Evenimentul Unu a avut loc la fermele Ostrov din Judetzul Constantza! Valahia are in cuprinsul sau si judetul de azi, Constanta. Sute de ani, dupa romani, sub stapanire bizantina s-a numit...PARISTRION/PARADUNAVON – in greaca Παραδούναβον or Παραδούναβις), Paradunavon a fost o Themă (unitate teritoriala) bizantină cu un accentuat caracter militar, înființată la sfârșitul sec. XI.

Textul de mai jos este o colportare de pe http://www.povestilemariinegre.ro/cu/paradunavon/ si toate meritele apartin site-ului "Povestirile Marii Negre".

“…Thema Paristrion (n.n. sau Paradunavon), acea unitate statală bizantină formată în secolul XI pe teritoriul nostru dobrogean. Îşi avea capitala la Durostolon (Durostorum, azi Silistra), chiar dacă nordul Dobrogei îşi avea, la rândul său, un centru administrativ (poate la Isaccea), de unde putea controla mai uşor activitatea de la Gurile Dunării.

Contract anulat

 

INVITATIE PARTICIPARE EVENIMENT "Tinerii Dunarii - Youth of Danube" ORGANIZAT DE ASOCIATIA VALAHIA TRANSALPINA IN JUDETUL CALARASI

In cadrul Proiectului transfrontalier "Arta Activa pentru un Turism Atractiv - ARTOUR, "(RO BG 368) avem placerea sa va invitam, in perioada 12 - 14 august 2019, sa participati la un Festival de Muzica si Dans in Calarasi, judetul Calarasi , ale carui evenimente, sunt preconizate sa se desfasoare astfel:

apasati aici pentru document in format .pdf

Arta lntensiva pentru un turism atractiv - Active art for attractive tourism''

Cod de Proiect - Project code ROBG- 368

lnterreg V-A Romania-Bulgaria Programme

Poster calarasi 1000

apasati aici pentru document in format .pdf